Pedikyr

Tänkte fixa mina naglar, har ju nästan aldrig tid att måla dom. Någon mer som har nagellack som stärker naglarna? Har inte testat förut men dom ska vara bra.
Ska gå o göra lite varm obo'y.. o sätta på en film till. Inte så mycket mer man kan göra när man är sjuk.

Skönhets tips

Hårtips:

1.
Tandborstknepet
Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten.

2. Snabbt volymfix
Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

3. Maximera inpackningen
Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.

4. Skydda ditt hår
Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.

5Rätt kost - starkt hår
Ett torrt, glaslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.

Hudtips:

6. Rätt kost - starkt hår
Ett torrt, glaslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.

7. Brun utan sol-ränder?
Applicera tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i cirka 10 minuter. Ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. Puts väck!

8. Avokado för torr hud
Ta en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj och din hud är garanterat mjuk igen.

9. Inga mer påsar under ögonen
Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter.

Sminktips:

10 Intensiv blick
Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna för en mer öppen och intensiv blick.

11. Rätt nyans på foundation
Applicera färgen på din käklinje, inte handen. Din hand och ditt ansikte har ofta inte alls samma färg, så varför ska du matcha din nya foundation med dina händer?

12. Nästan osminkad
Orkar du knappt sminka dig på morgonen? Satsa på ett klarrött läppstift eller ett rosa cremerouge. De klara färgerna kommer dra uppmärksamheten från ditt osminkade ansikte och göra att du ser pigg och fräsch ut i alla fall.

13. Värm ögonfransböjaren
Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.

Jag fick till lite tips iaf, har tänkt lägga ut några lääänge men det har inte blivit av. Använd tipsen så får du perfekta hyn, det perfekta håret o du behöver inte sminka dig alls mycket, helt natruligt!


Kinamat och mys

Hej!

Fullproppad med Kinamat beger jag mig mot Amanda för lite mys och såklart godis! Ha en super mysig kväll så återkommer jag imon.


Träning!

Sådärja, Amanda och jag fick allt till lite träning! Måste få lite muskler nu innan sommar så nu gäller det att styrketräna i några veckor.. Gutt.
Ni som läser bloggen kanske har märkt att jag är lite dålig på att uppdatera inlägg, men jag får försöka blogga imon om jag får låna Amandas dator.


Sometimes, i really like snow!

Hej!

Har varit ute och tagit kort på min kära syster i snön, dock inte många..
Men dagen har mest bestått av plugg, plugg o tv. Fast imon blir det ändring, för då börjar streetdansen, nice stuff.


-

Jaha, då kör väl jag också en frågestund nu! Kommentera nu så jag får lite att svara på. Får se lite när jag avslutar den, kanske torsdag kväll eller något, aja boooring facts..



Chilling out!

Hej!

Nu har jag tagit över soffan med lite varma mackor o tv! Ska bara göra en ansiktsbehandling och nöta mobilen ett tag..
Återkommer imon med lite outfit!

Pusshej!


SNOW

Hej!
Underbar morgon, vakna upp av snön och sen dricka varm obo´y. Dock lite sent med snö nu tycker jag, men jag kan äntligen ta snöbilder! Som jag har längtat, jovisst det har kommit snö förut, men då har jag inte kunnat.
Så om jag hinner kommer det upp lite bilder ikväll, funderar på en frågestund, men eftersom ingen kommenterar nu så kommer ni ju inte kommentera frågestunden heller.. en frågestund med ingen frågor att svara på, meningslöst!

DAGENS OUTFIT

Idag hade jag på mig mitt nya linne, tyckte det kunde va redigt snyggt till våren/sommaren.
Linne - jc
Svarta jeans - gina tricot
Ännu en gång så piffade jag upp det med lite armband som jag lyckas att inte ha med på bilderna, jag tar alltid på mig dom efter.. utan att jag tänker på det 'haha'.

Stan med Amanda och Felicia

Hej!
Kom nyss hem från stan med... ja läs rubriken. Hittade inget typ, fast vem trodde att man skulle hitta något i denna håla? aja, Amanda stannar och håller mig sällskap med lite ansiktbehandling, lite godis och någon film kanske.
Jag orkar inte uppdatera något stort idag, så ni får mer imon! Puss.

- DAGENS OUTFIT

Tröja - H&m
Jeans - Jc

KISSIE'S BLOGG...?

Är det någon mer än jag som följer kissies blogg? iaf, jag vet att många är emot henne bara för att hon är så smal och har stora bröst, men jag fattar inte varför? Hon får göra vad hon vill utan att några ska kommentera hennes beteende eller utseende. Själv tycker jag att hon är enormt stark som får massa elaka kommentarer men skiter i dom, det kallas självförtroende! Inte bry sig om vad andra tycker, och ni som kommenterade 'anonym' då när man kunde det på hennes blogg, ni är sjukt fega som inte vågar stå för det ni säger! 90% av alla som inte gillar henne har inte ens träffat henne, så ni vet ju inte hur och är?
Jag tycker att kissies blogg bara blir bättre och bättre, jag gillar den stort! Så bort med alla elaka kommentarer om henne och ge henne respekt!







INNAN JAG DÖR SKA JAG...

hehe, lite saker jag ska hinna med.. Men jag måste bara åka till new york, satan så coolt!

VI HAR ALLA SKÖNHET, PÅ OLIKA SÄTT.

Hej!
Jag har funderat på att ta någon spring/jogg runda någon dag. Har ju inte rört på mig särsklit mycket nu under vinter.. och jag är hur trött som helst. Ska börja träna lite mera så jag får lite muskler till sommarn, haha!
Men jag ska nog klara kvällen med lite amerikanske pannkakor och lite småfix med datan. Jag tänkte fixa ett fotoalbum som jag ska sätta in bilder i, kanske kommer upp någongång. Ni som har några tips på hur man kan göra kan ju slänga in en kommentar.
Annars mår jag finfint och livet rullar på, peace!
Tumblr_lw5jd27rp71qj19wro1_500_large

DAGENS OUTFIT

Dagens outfit, ganska lätt men ändå rätt frän. En snygg usa tröja från gina tricot och ett par enkla jeanstights från MQ. Hade lite armband på mig för att piffa upp det hela lite, men dock har jag dem inte på bilden.

Instagram pics

Någon mer som har instagram? Jag tycker iaf att det är sjukt bra och man kan ta fina bilder med ett fint tema till. Men jag heter ' h1a2n3n4a'. Alla med iphone borde ladda ner detta, ett tips ifall du gillar att fotografera och vill ha snygga bilder.. alla vill väl ha snygga bilder men jag ni fattar!

Mobilblogg!

Hej alla läsare!

Haft en bra lördag? Min har varit ganska chill! Några släktingar kom hit och åt julmat nyss, alla som läser detta lommar väl tro att jag är konstig.. Haha, nej men vi han inte åka upp till mormor tidigare så det fick bli denna helg. Men vi ska ta en sväng till Norrköping på vägen hem imon och shoppa lite. Men jag återkommer imon!

Pusshejs


NYKÖPING NÄSTA!

Hej!
Packar det sista och väntar på att mami o papi ska komma, sen bär det av till nyköping. Han inte fira 'julafton' tidigare, men det är ju bra för att man får julklappar. Blir nog en sväng in till stan också, niiiice!
Jag ska göra en spotifyspellista som jag kan lyssna på i bilen.. förutom mitt godis, hehe!
Jag hoppas att jag kan mobilblogga för jag kanske inte har internet, men jag ska försöka göra ett inlägg iaf! Så ni får stå ut i helgen.. haha.
Pusshejs!

Va dig själv, för alla andra finns redan!

Hej!
Jag har bestämt mig för att jag ska börja fota lite olika saker, iallafall lära mig hur man ska göra för att få bra bilder, vilken vinkel man ska ha.. and you know it! Så sjukt kul att fota, jag får väl använda min iphone och vår digitalakamera sålänge. Men det vore sjukt kul om någon av er kan något eller om ni vet något bra tips, ni kan ju slänga in en kommentar!
Imon blir det nog en runda till stan, ska kolla om det finns något, men vem trodde att det skulle vara något i denna stan? Men jag kan ju alltid kolla på hårprodukter och smink, hehe. Skulle behöva torrschampo!
Aja, nog om det.. ska decka framför tv med en filt och något att tugga på, awesome!


ANSIKTSBEHANDLING!

hhejsan alla goa läsare.
Jag har nyss gjort en ansiktsbehandling med ånga och ansiktsvatten. Riktigt skönt att friska upp huden.
Jag tänkte ge ett tips på hur man kan sköta om sin hud på ett bra sätt, med hyffsat bra och billiga produkter.
Man kan ju så klart använda de produkter man behöver för sin hy, men jag tipsar om de jag tycker är bra!
Först så tvättar jag bort rester från sminket med denna produkt, av den får man en len och ren hy.
Sen så tar jag en produkt som går in i hyn och tar bort finnar och porer. Jag gillar den verkligen, för i den är det både en scrub, tvätt och en mask. Så jag brukar ha den som mask så får man allt i ett lksm. Jättebra!
Sen så vill jag ha en len hy och ta bort lite por och finnrester från masken så då tar jag denna produkt. Riktigt bra och jag får en len hy.
Jag brukar sköta om min hy såhär ungefär 2ggr i veckan och det funkar perfekt, annars så tar jag bara tvätt varje dag. Ett tips om du vill ha en bra hy. Jag har haft problem med lite finnar och sånt, men när jag började sköta om den noga så blev det bättre!

MIN VÅRKLÄDER!

bilden jag skulle göra och lägga in på den andra bloggen som jag har tagit bort nu, hehe.
Men här är några kläder jag kollar på och ska nog beställa endel, våååååår!

Ny blogg

Hej!
Nu är jag klar med bloggen, tyckte den blev ganska bra faktiskt. Vad tycker ni? Släng gärna in en kommentar.
Jag ska bli bättre på att blogga, inte bara om vad jag gör utan om mode och tips och sånt. Då blir det lite roligare att läsa.
Jag har även en bättre kamera på mobilen så jag kan ta bättre bilder, fast en systemkamera skulle ju inte sitta fel.
Får tjata lite på mamma eller bara ta och köpa en. Men just nu är det dem är jag vill ha! Jag är kär i dem, typ alla färger, wooop.
Nu blir det lite nyttigt käk och sen drar jag ut med Emmy och fotar lite, naaajs avslutning på lovet!
Conversenn-005_180531429_large
Tumblr_lsi558d5go1r0dpgto1_1280_large
Converse_large